Wednesday, July 15, 2009

Het LNV Kantoor


Het LNV kantoor ligt in een mooie rustige straat. De weg er naartoe vanuit het hotel is niet onaangenaam. Na het "onder"steken van de Tverskaya hetgeen een zeer drukke weg is, begint eigenlijk direct de wandeling over kleinere weggetjes. Voetpaden zijn smal en worden vaak nog smaller omdat auto's gewoon op de stoep parkeren. Dat maakt het soms onmogelijk om op de stoep te lopen en wijk je uit naar de straat. Waar je dan weer extra moet opletten dat je niet van je sokken wordt gereden door vooral grote auto's. Zo af en toe komt er een LADA voorbij crossen. Meestal redelijk vriendelijk.
Achter en tussen flatgebouwen en appartementen complexen ligt een heel netwerk van binnendoor weggetjes als ook soms verborgen stukjes groen met kleine speeltuintjes. Veel plantenbakken de vol staan met petunia's die je zowaar ook ruikt. In een tuintje dat ik elke dag passeer staat een beeldje van flamingo's in de tuin. Een klein beetje Bonaire in Moskou.
En verscholen in de bossages ligt dan het LNV-bureau.

Op het moment mis ik het fietsen heel erg. Beweging in de frisse buitenlucht een hele dag lang!! Met betrekking tot beweging, kom ik niet aan mijn trekken. Het zwembadje in het hotel is iets maar voorziet natuurlijk niet in de buiten behoefte.
We moeten snel een auto kopen! Dan kunnen we starten met buiten stedelijk schoon! We hadden een auto op het oog, maar die was net verkocht!

No comments: