Saturday, October 4, 2008

Fietsen fietsen weer naar Zandvoort

Vandaag weer lekker kunnen fietsen buiten. Heen windje mee, ging wel erg gemakkelijk. Terug daarentegen! Jeetje wat een wind. Wel blij dat ik mijn windjack aan had. Ook vandaag vond ik het moeilijk om te bepalen wat ik aan moest doen. Ik heb gekozen voor langebroek, zweethemd, zweethemd lange mouw en daarover het windjack. Op zich was dat wel okee. Alleen dat windjack ademt niet voldoende. Het wordt dus nat. Verder bleef ik op de huid wel redelijk droog vanwege de zweethemden.
armstukken passen mij niet goed. xs zakt ook af en je blijft dan zo'n stom randje arm zien tussen mouwtje van mijn shirt en het armstuk. Op de fiets zie ik gasten van die lange mouwen shirtjes hebben. Misschien moet ik eens naar zoiets kijken.

2 comments:

Daniel said...

Hoi, ik kwam je blog tegen op zoek naar ervaringen over zweethemden.Je kan bij http://www.thermowear.nl of http://www.sport-perfect.nl goede spullen kopen.

Zelf draag ik altijd een shirt met lange mouwen (bijvoorbeeld van Sugoi) met daaroverheen een windstoppertje. Als het echt heel hard regent heb ik van Vaude een super lichtgewicht regenjack. Perfecte combi!

Mij said...

Hey Daniel, TNX voor de tip!

Ik heb inmiddels een fijn ultima shirt gekocht, waar een soort windstopperlaagje op zit aan de voorkant en aan de achterkant ademt ie lekker! Ja dat is natuurlijk nog geen oplossing voor als het regent, maar misschien ga ik dan ook niet fietsen. Hoewel, toch ff dat Vaude jasje checken.